Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Zelfstandig - franchise mogelijkheden
Denationalefranchisegids
Franchise en formule gids | voor franchising & de franchisenemer. franchise nemer worden? 1000+ franchise formules voor ondernemers die overwegen om een onderneming te starten in een bewezen franchiseformule.
http://www.denationalefranchisegids.nl
Franchiseplus
Franchise nieuws en franchiseformule informatie - franchisenemer worden start bij franchise plus. franchise, als je zelfstandig ondernemer wilt worden. wil je franchisenemer worden in nederland en je eigen bedrijf starten, zoek dan bij franchise plus naar de franchiseformule die het beste bij jou past. - franchise plus
http://www.franchiseplus.nl
Horecafranchise
Horeca franchise nederland
http://www.horecafranchise.nl
Nfv
Nederlandse franchise vereniging
http://www.nfv.nl
Gerelateerd
 • Spooktreinen (of hoe kunstmatige intelligentie de NS overn..
  Spooktreinen (of hoe kunstmatige intelligentie de NS overnam) | HP/De Tijd
 • Met 150 km/u over 80 km-weg; rijbewijs kwijt
  Een automobilist is maandagavond in Kootwijkerbroek zijn rijbewijs kwijtgeraakt, omdat hij daar met 150 km/u over een 80 km-weg reed.
 • Zelfstandig leren reizen met 'MEE op Weg' succesvol afgero..
  OUDE IJSSELSTREEK - Zo zelfstandig mogelijk meedoen, ook in het verkeer. Zelf het zebrapad oversteken om het glas naar de glasbak te brengen. Veilig op de fiets naar het werk. Of met de trein naar de familie.
 • A-Ware Food Group lijft roomproducent La Concorde in
  ALMERE - De Belgische roomproducent La Concorde† maakt nu onderdeel uit van de A-ware Food Group. A-ware Food Group is gespecialiseerd in het produceren, rijpen, versnijden en verpakken van kaas en andere verse foodproducten zoals dagverse zuivel. Met de overname van La Concorde kan A-ware Food Group melk optimaal tot waarde brengen. Het familiebedrijf La Concorde, opgericht in 1929, beschikt over een moderne fabriek gespecialiseerd in de productie van roomproducten welke door toonaangevende chef-koks en banketbakkers worden gebruikt. A-ware Food Group kan door de overname van roomproducent La Concorde beschikken over drie zuivelfabrieken om melk tot waarde te brengen. Naast het produceren van roomproducten in het Belgische Merchtem verwerken kaasmakers in de ?state-of-the-art? kaasfabriek in Heerenveen melk van Noord-Nederlandse melkveehouders tot lekkere kaas. Daarnaast worden in een zuivelfabriek in Coevorden dagverse zuivelproducten gemaakt. "Het in eigen beheer verwaarden van...
 • Provinciewinnaars ZO2Z Award 2015 bekend
  Woerden - De provinciewinnaars van de ZO2Z Award 2015 zijn bekend. Opvallend is de nominatie van Spar-ondernemer Erwin Binneveld, het is de eerste keer dat gemaksformule Spar University een nominatie in de wacht sleept.
 • Aantal fulltime opdrachten voor ZZP'ers in ICT-sector stab..
  Het aantal fulltime opdrachten voor zelfstandig professionals in de ICT-sector is stabiel. De ICT-sector is hierop een uitzondering. Als we kijken naar alle Nederlandse sectoren neemt het aantal fulltime opdrachten voor ZZP?ers juist af.
 • "Als ik het pand verlaat, heeft de klant het keurrapport i..
  AGF.nl is hťt branchemedium voor de AGF-sector
 • Grote Kerk Zwolle gaat zelfstandig verder
  ZWOLLE - De Grote Kerk van Zwolle, nu nog in eigendom en beheer van de Protestantse Gemeente, gaat zelfstandig verder.
 • WZA zelfstandig verder
  Het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen (WZA) blijft een zelfstandig ziekenhuis met spoedeisende hulp, verloskunde, intensive care en goed uitgeruste operatiekamers.